Offerte aanvragen

Doormaster

0497 - 541978

Bereikbaar tussen 09:00 - 18:00

Sierhekwerken & ornamenten

Fraai sierhekwerk als omheining met een entreepoort in stijl, dat geeft klasse aan uw woning of bedrijf !

Het stelt veiligheid en privacy voorop en met de moderne technologie kan de toegang net zo comfortabel geregeld worden als u maar wenst. Vanuit uw auto met een klein zendertje, zittend in uw luie stoel met uw mobiele telefoon of via de intercom. Zo ontvangt u bezoekers met allure, en hoeft u bij aankomst en vertrek uw auto niet meer uit.

Onderhoudsvrij

Alle sierhekwerken en poorten vervaardigt Doormaster BV in eigen werkplaats. Ambachtelijk gesmeed met verstand van zaken. Precies op maat gemaakt van hoogwaardig staal en duurzaam afgewerkt. Materialen worden thermisch verzinkt en nadien in elke gewenste kleur gepoedercoat.
Het resultaat is hekwerk en poorten die praktisch geen onderhoud verlangen. Het materiaal roest niet en is zeer krasvast; dus verven behoort tot het verleden !

Ouderwets vakmanschap scooort hoog in ons bedrijf samen met moderne toegangstechnologie. Ook uw bestaande entreepoort die nog met de hand bediend wordt, maken wij automatisch bedienbaar. Met sleutelcontact, codeslot of een pasjessysteem aan de poort zelf, al dan niet gecombineerd met een afstandsbediening.

Er zijn legio mogelijkheden om toegang te verkrijgen tot uw eigen nieuwe of bestaande entreepoort. Samen met Doormaster BV wordt dit het project van uw leven.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren. U kunt ons bereiken via 0497 - 541978 of via onze contactpagina.