Offerte aanvragen

Doormaster

0497 - 541978

Bereikbaar tussen 09:00 - 18:00

Veiligheid en comfort

Toegangscontrole

Er zijn tal van extra opties voor het bedieningscomfort van uw entree. Een radiografische afstandsbediening voor in de auto is standaard, maar een vast kastje in uw huis met onder andere een drukknop voor het openen en sluiten van de poort, is ook mogelijk.

Aansluiting van een intercomsysteem op een huistelefooncentrale geeft nog meer comfort. Via bijvoorbeeld uw mobiele telefoon kunt u op iedere plek uw bezoeker aan de poort te woord staan en de poort openen en weer sluiten.

Ook kunt u kiezen welke telefoons in huis overgaan als er iemand belt aan de poort. Het is uiteraard ook mogelijk dat de entreepoort volledig automatisch opent en sluit, of, om onder het plaveisel een inductielus te leggen. Tevens kan een detectiesysteem met fotocellen worden geinstalleerd. Ook de automatische regeling van buiten- c.q. tuinverlichting is te combineren met de besturing van de poort.


Vandaalbestendig

Wanneer poortmotoren bovengronds zijn bevestigd, is het mogelijk dat deze of gene zich geroepen voelt om het systeem onklaar te maken. Motoren die onder de grond zijn gemonteerd, zijn vrijwel geheel vandaalbestendig.

Voor meer beveiliging kunnen wij de motoren geheel inkapselen. Bovendien maakt een extra elektronisch slot in het midden van de entreepoort het onmogelijk om de poort open te krijgen. Dit elektronisch slot wordt geleverd met ontgrendelingssleutel, zoals trouwens standaard iedere toegangsinstallatie een sleutel voor nood ontgrendeling meekrijgt.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 0497 - 541978 of via onze contactpagina